Kako ti možemo pomoći?

Svaki uspješan biznis započinje od kvalitetne ideje. No, od ideje do uspjeha ogroman je put, kojeg je znatno lakše svladati ako imaš nečiju pomoć. SoloBoss ekipa stoji ti na raspolaganju i želi ti pomoći, ako negdje zapneš. Imamo iskustva i znanja i možemo tvoju ideju pretvoriti u uspješnu poduzetničku priču. No, da bi se to ostvarilo prije svega moraš sudjelovati u razvoju ideje i moraš nas kontaktirati.

.

Tko su sve naši klijenti?

Poduzetnici – Blogeri – Freelanceri

Malim poduzetnicima pomažemo u gotovo svim poduzetničkim avanturama. Savjetujemo ih oko toga kako pokreuti biznis, kako optimizirati poslovanje, kako stvoriti brend, kako povećati prodaju, itd. Poduzetnicima izrađujemo web stranice, web trgovine i blogove. Kreiramo marketinške planove, provodimo marketing strategiju i stvaramo kreativan i kvalitetan sadržaj.

Blogerima pomažemo u kreiranju novih blogova (od zakupa domene pa do prvih poslovnih suradnji). Radimo na razvoju ideje za blog, savjetujemo oko naziva i kategorija, dizajniramo blog i dajemo konkretan putokaz za razvoj blogerske karijere. Također, blogerima pomažemo oko stvaranja sadržaja, promociji na internetu i društvenim mrežama, ali i kod povećanja broja posjetitelja na blogu.

Buduće freelancere upoznajemo s načinima funkcioniranja freelance svijeta. Savjetujemo ih oko granje vlastitog brenda, pridobivanja novih klijenata i optimiziranja poslovanja. Učimo i educiramo s glavnim ciljem – ostvarenjem života iz snova.

.

Koje sve usluge nudimo?

Optimiziranje ideja

Tvoju ideju provodimo kroz skup aktivnosti čiji je cilj pokazati kvalitetu i potencijal ideje. Ukoliko ideja ima mjesta za napredak, napravimo optimizaciju ideje kako bi bila konkurentana na tržištu.

Izrada web stranica

Gradimo brzo i kvalitetno cjenovno pristupačne web stranice i blogove. Kod nas dobivaš kompletnu uslugu – od zakupa hostinga i domene pa sve do finalne web stranice prilagođene najnovjim trendovima.

Digitalni marketing

Slijedimo najnovije trendove u digitalnom marketingu kako bismo mogli klijentu osigurati najbolje rezultate. Ako želiš veći broj kupaca i bolje poslovne rezultate, angažiraj nas u području digitalnog marketinga.

.

.

Brendiranje

Kvaliteno brendiranje jedan je od najvažnijih preduvjeta za uspjeh. Provodimo kompletno brendiranje služeći se provjerenim, efektivnim i uspješnim metodama, a slušajući pri tome želje i potrebe klijenta.

Optimizacija za tražilice

Ako želiš dobru poziciju na Google tražilici, moraš investirati u SEO. Investiranje u optimiziranje za tražilice (SEO) jedan je od najboljih načina za postizanje izvrsnih dugoročnih poslovnih rezultata.

Edukacija

Želimo stvoriti nove generacije poduzetnika, blogera i freelancera. Naše edukacije utemeljene su na uspješnim pristupima koje koriste svjetski poznati poduzetnici i blogeri. Znanje je preduvjet za uspjeh.

.

.

Kontaktiraj nas sada

Vrijeme je da nas kontaktiraš i ostvariš svoje planove.

Ako imaš kakvo dodatno pitanje, trebaš pomoć ili želiš neku od usluga – popuni polja i pošalji nam poruku.

Veselimo se tvojoj poruci!

.